Alapítók

Hiszünk abban, hogy a hétköznapokon felülemelkedve vágyunk a fejlődésre, az önismeretre és készek vagyunk kilépni a komfortzónánkból egy új kaland, az önmagukkal kötött barátság érdekében!

Mi ebben segítünk neked szín-és stílustanácsadással, önismereti tréninggel, testbeszéded tudatosításával, stílusprofilod építésével!

 

TILLESS ANNA CSILLAG

Stílustanácsadó, színszakértő

Mindannyian mást és másképp látunk, érzékelünk a világból. Más jut el hozzánk. Mást kaptunk a sorstól, a feljebbvalótól vagy az univerzumtól (attól függően, ki miben hisz), más pillanatban érkeztünk ide, más lenyomattal, más küldetéssel.

anna@zestforstyle.hu
+36 30 842 0974

DR. PIEROG ANITA

Tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, adjunktus

10 éve foglalkozom az önismeret különböző területeivel, és látom, milyen nagy jelentősége van a tudatos ismeretének, építésének az élet minden területén. ...

anita@zestforstyle.hu
+36 20 379 0761SzakértőkHÉDER-RIMA MÁRIA

Karrier és life coach

A végzettségemet tekintve emberi erőforrás tanácsadó, coach, andragógus vagyok, tapasztalataim alapján pedig főleg oktatásban, fejlesztésben, rendezvényszervezésben jártasnak mondanám magam.


DR. SEMJÉNI MARIANN

Egészség coach, gyógyszerész

Szakgyógyszerész, végzett coach és tréner vagyok. Szenvedélyem az egészség, a jó minőségű élet, ami azt gondolom, hogy a testi-lelki egészségből indul ki, és átszövi a mindennapjainkat.


DR. DEME-NAGY ÁGNES

Mozgásszervi rehabilitációs szakember, pre- és posztnatális tréner

A jogi pályát az egészséges testért vívott küzdelemre cseréltem. Kezdetben táplálkozási tanácsadóként segítettem a vendégeimet ezen az úton, majd később edzőként is, végül pedig a mozgásszervi rehabilitációban találtam meg az igazi hivatásomat.