Szolgáltatásaink

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS PROGRAM- csoportban fejlődve
Önfejlesztés belülről kifelé csoportosan

Ahhoz, hogy ne az események, illetve mások céljai irányítsák az életünket, fontos a tudatosság. Elengedhetetlenül fontos foglalkozni önmagunkkal, ha szeretnénk átvenni és megerősíteni az irányítást a saját életünk felett. A magunk megismerésére fordított idő soha nem lehet sok, vagy elég, mivel életünk minden helyzetében különböző hatások érnek minket, állandóan fejlődünk, változunk.

Önmagunk megismerése, a személyiségünk, a szerepeink, a viselkedésünk belső okainak megértése, az erősségeink és a fejlesztendő területeink beazonosítása, a motivációnk megismerése mind-mind hozzájárul a saját hangunk, stílusunk megtalálásához, és ahhoz is, hogy egy magunk által irányított, tudatos, önazonos életet éljünk. Ehhez viszont elengedhetetlen az önismeret, hiszen nincs önfejlesztés önmagunk ismerete nélkül.

Az önazonos, tudatos élet egyik fontos összetevője, hogy megismerjük magunkat, tudjuk, hogy kik vagyunk és mit akarunk. Ehhez a belső utazáshoz adunk segítséget a számodra.

Életünk során több, akár ismétlődő problémával nézünk szembe.

  • Jó helyen vagyok?                    
  • Ez az én célom?
  • Ezt akarom csinálni?
  • Biztos jó vagyok ebben?
  • Elfolyik a napom, mégsem jutok sehova, mi lehet a baj?
  • Nincs energiám, pedig nem csináltam semmi megterhelőt, mi lehet az oka?

Ha ezek közül bármelyik kérdés legalább egyszer felmerült már bennünk, akkor már megtettük az első lépést az önismeret útján, felismertük a mintát és azt, hogy ez így nem jó.

A személyes fejlődés program minden eleme valahol ezen kérdések megválaszolásához kapcsolódik. Ezek mindegyike az önismereti és önfejlesztési út egy-egy fontos mérföldköve. Ha szeretnéd megfejteni, ha megoldást akarsz találni, ha kezedbe akarod venni az életed irányítását, akkor gyere el a programjainkra, vagy keress minket bátran egyéni konzultációra!

Csoportos workshop

Időtartama: 1,5 - 2 óra/alkalom

Ára: 12.990 Ft/ alkalom.

(Egyéni tanácsadás bármely személyes fejlődés program esetén egyéni elbírálás alá kerül az igények és a tartalom függvényében.) 

Ki vagyok én- tudatosság, személyiség
Ki vagyok én- érték-érdeklődés
Célmeghatározás, jövőkép alkotás
Döntéshozás
Hatékonyan az idővel
Stresszkezelés
Reziliencia
Álláskeresési program
Előadás tartása magabiztosan