Szolgáltatásaink

SZÍN- és STÍLUSTANÁCSADÁS
Önfejlesztés kívülről befelé

Családi ünnep. Hivatalos program. Hétköznap.

Életünk minden napján felöltözünk.

 

Minden, amit viselünk, beszél rólunk, a hangulatunkról, a lelkiállapotunkról, a vágyainkról, vagy az épp aktuális élethelyzetünkről. Teszi ezt akkor is, ha a ruháinkat nem tudatosan viseljük, ha éppen csak felkaptunk valamit, és akkor is, ha hosszú nyűglődés után végül kompromisszumot kötöttünk és egy kényelmes, de kellően feltűnésmentes darab mellett tettük le a voksunkat.

Dönthetünk azonban úgy is, hogy mi határozzuk meg, mit szeretnénk kommunikálni magunkról, hogy azt akarjuk kifejezni: jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ennek érdekében használjuk a fények és a színek erejét, engedjük, hogy az öltözetünk kifejezzen minket és általa hassunk a világra.

Ha ez utóbbi mellett döntesz, én segítek neked megtalálni, hogy a természetes adottságaiddal harmóniában a téged leginkább kiemelő színekben ragyoghass. Megmutatom, mely színek teszik üdébbé, szebbé az arcodat, melyek azok a ruhafazonok, amelyekben a legjobb formádban mutatkozhatsz, illetve milyen stílus fejezi ki leginkább a személyiségedet. És abban is a segítségedre lehetek, hogy ha alkalomra kell ruhát választanod, akkor mihez nyúlj.

Ha megfogadod a tanácsaimat, a töredékére tudod csökkenteni a vásárlásra fordított idődet és pénzedet, nem nyúlsz mellé, nem lesznek címkés darabok évekig a szekrényedben. Könnyen, gyorsan és nem utolsó sorban jól fogsz tudni választani.

Engedd, hogy megmutassam, milyen szép vagy! Ismerd meg az adottságaidat, hogy tudatosan és bátran emeld ki magadon azt, ami szép.

1. lépés
Stíluskonzultáció
2. lépés
Színtanácsadás
3. lépés
Testalkat-tanácsadás
4. lépés
Gardróbrendezés
5. lépés
Kapszulagardrób, alapruhatár meghatározása
Közös vásárlás velem
Privát vásárlás az otthonodban
Megjelenés eseményen,
interjún
Színkártyák, online verzióban is
Üzletlista - hamarosan
Ajándékutalvány